Gradinita Cresa Chiajna

Gradinita AfterSchool Sf. Stelian Chiajna

Gradinita Cresa Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Cresa Chiajna: Gradinita AfterSchool Sf. Stelian Chiajna.

Gradinita - After School SF. Stelian - Chiajna
0734.087.549

Gradinita din natura (Sf. Stelian, sediul ll)
Loc de joaca - activitati in natura, jocuri distractive
Grupa bebelusilor
Grupa iepurasilor
Grupa fluturasilor si grupa veveritelor

Despre Noi

gradinita cresa militariAsociatia pentru Dezvoltare Personala si Educatie Timpurie “Sfantul Stelian” va pune la dispozitie un program complex instructiv-educativ in cadrul “Centrului Educational Sf. Stelian”.

Gradinita “Sf. Stelian” beneficiaza de un cadru natural deosebit.

Curtea masoara aproximativ 1000mp, are multa verdeata, pomi fructiferi, brazi, ceea ce garanteaza o destindere totala, o incarcare cu energie pozitiva, unde copiii dumneavoastra vor alerga si se vor distra extraordinar. Din acest cadru nu lipsesc: leaganele, toboganele, nisiparul, jucariile de exterior spre bucuria lor.

gradinita sector 6

Spatiul interior se intinde pe doua nivele, intr-o casuta precum cele din povesti! Tot spatiul interior este pictat cu desene indragite de copii, mobilier adecvat pentru varsta prescolara, baza materiala oferind necesarul pentru dezvoltarea normala a piticilor!

La parter se afla vestiarele copiilor, sala de mese si de curs, vestiarul personalului, dar si bucataria, de unde vine cea mai gustoasa papica pentru pitici!

La etajul 1, exista 3 sali de curs, biroul administratiei, toaleta copiilor si biblioteca.

cresa sector 6 militari

 

 

Gradinita Sf. Stelian, devine si locul in care copiii si parintii pot petrece in fiecare weekend, cele mai frumoase aniversari. Daca micutul tau este fascinat de un anumit personaj, nou te ajutam sa-i organizezi o petrecere pe cinste. Suntem pregatiti cu muzica, jocuri, baloane colorate si multe zambete.

Am infiintat o echipa de profesionisti, care se va ocupa de muzica, dans, pictura pe fata si activitati diverse in curte. Fiecare copil se va bucura si distra alaturi de supereroi, printese, dar, si orice alt personaj preferat.

Servicii

Masa

meniu mancare gradinita

Activitati

Dezvoltare personala

Proiectul de dezvoltare al gradinitei Sfantul Stelian isi formeaza misiunea plecand de la ceea ce inseamna invatamant de calitate.

In cadrul programului de dezvoltare personala copiii invata:

  • sa se cunoasca;
  • sa-si exprime emotiile;
  • cooperarea si respectul;
  • gestionarea relatiilor interpersonale;
  • responsabilitatea;
  • abilitati de leadership;
  • cum sa contribuie la succesul grupului.

Inot

Este distractiv si poate fi o modalitate foarte buna de socializare, iar copiilor le poate imbunatati starea emotionala, contribuie la scaderea anxietatii si creste increderea de sine. In plus copilul isi depaseste frica de apa si castiga abilitati de supravietuire.

Pictura

Pictura exprima emotii si sentimente, pline de culoare care stimuleaza creativitatea si simtul artistic al copilului.

Dans

Prin dans se imbunatateste sistemul cardiovascular, se tonifica muschii, se dezvolta atentia distributiva, te relaxeaza si te infrumuseteaza! Dansul contribuie la o educatie corecta!