Gradinita Cresa Chiajna

Gradinita AfterSchool Chiajna - Sf. Stelian

Gradinita Cresa Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Cresa Chiajna: Gradinita AfterSchool Chiajna - Sf. Stelian .

After-school Dudu, Chiajna, Militari Residence - Sfantul Stelian

Sf Stelian - Sediul 1
Str. Mărășești 2, Roșu

Sf Stelian - Sediul 2
Str. Stejarului 2, Dudu

0734.087.549 / 0737.012.035


Loc de joaca - activitati in natura, jocuri distractive
Grupa bebelusilor
Grupa iepurasilor
Grupa fluturasilor si grupa veveritelor

Despre Noi

gradinita cresa militariGradinita “Sfantul Stelian” va pune la dispozitie un program complex instructiv-educativ in cadrul “Centrului Educational Sf. Stelian”.

Gradinita “Sfantul Stelian”  este autorizata de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul de Ministru nr. 4763 din 27.07.2020 si beneficiaza de un cadru natural deosebit.

 

Curtea masoara aproximativ 1000mp, are multa verdeata, pomi fructiferi, brazi, ceea ce garanteaza o destindere totala, o incarcare cu energie pozitiva, unde copiii dumneavoastra vor alerga si se vor distra extraordinar. Din acest cadru nu lipsesc: leaganele, toboganele, nisiparul, jucariile de exterior spre bucuria lor.

 

 

gradinita chiajna militari.jpg

gradinita sector 6

Spatiul interior se intinde pe doua nivele, intr-o casuta precum cele din povesti! Tot spatiul interior este pictat cu desene indragite de copii, mobilier adecvat pentru varsta prescolara, baza materiala oferind necesarul pentru dezvoltarea normala a piticilor!

La parter se afla vestiarele copiilor, sala de mese si de curs, vestiarul personalului, dar si bucataria, de unde vine cea mai gustoasa papica pentru pitici!

La etajul 1, exista 3 sali de curs, biroul administratiei, toaleta copiilor si biblioteca.

cresa sector 6 militari

 

Gradinita "Sf. Stelian"  devine si locul in care copiii si parintii pot petrece in fiecare weekend, cele mai frumoase aniversari. Daca micutul tau este fascinat de un anumit personaj, nou te ajutam sa-i organizezi o petrecere pe cinste. Suntem pregatiti cu muzica, jocuri, baloane colorate si multe zambete.

Am infiintat o echipa de profesionisti, care se va ocupa de muzica, dans, pictura pe fata si activitati diverse in curte. Fiecare copil se va bucura si distra alaturi de supereroi, printese, dar, si orice alt personaj preferat.

Gradinita "Sf Stelian" - Sediul 1

Aflata pe Strada Marasesti Nr. 2, comuna Chiajna, satul Rosu, judetul Ilfov.

Spatiul este dotat cu camere primitoare cu picturi din povesti, locuri de joaca interioare si exterioare, dar si cu o curte generoasa, cu multa verdeata, pe malul Lacului Morii.

Pentru ca in apropiere se afla padurea Rosu, educatoarele pregatesc constant activitati ce pot fi realizate in natura, atunci cand vremea permite.

 

Gradinita "Sf Stelian" - Sediul 2

Sediul 2 al gradinitei se afla pe Strada Stejarului, Nr. 2, satul Dudu, judetul Ilfov. Este situat la marginea padurii, departe de zgomotul si agitatia din mijlocul orasului.

Datorita personalului calificat si dedicat, copiii au parte de distractie in cadrul jocurilor colective si a activitatilor recreative, dar si de o invatare activa. Pentru ca spatiul natural permite, copiii isi desfasoara parte din program in natura, in padurea de vis-à-vis, dar si in spatiile de joaca special amenajate in curtea sediului.

Atmosfera generoasa, transparenta, comunicarea permanenta cu parintii si receptivitatea la dorintele celor care ne trec pragul, transforma Gradinita Sf. Stelian nu doar intr-un simplu loc de invatat, ci unul magic in care toata lumea revine cu drag.

 

 

Servicii

Programul zilnic

Programul zilnic ofera timp copiilor sa participe atat la activitati de grup cat si activitati alese special de catre ei.

Sosirea:
7:30 a.m. – 9:30 a.m.
Sosirea copiilor la gradinita.

Micul dejun:
9:00 a.m. – 9:30 a.m.
Micul dejun este variat. Verificati pagina noastra de Facebook pentru actualizari saptamanale ale meniului.

Activitati:
9:30 a.m. – 12.00 p.m.
Activitati la clasa conform programei prescolare, activitati recreative in natura.

Incheie program scurt:
12:30 p.m. – 13:00 p.m.
Predarea copiilor inscrisi la programul scurt si pregatirea pentru somn pentru copiii inscrisi la program lung.

Somn:
13:00 p.m. – 15:30 p.m.
Program de somn.

Trezire:
15:30 pm – 16:00 pm
Trezirea si imbracarea copiilor.

Gustare:
16:00 p.m. – 16:20 p.m.
Gustarea de dupa amiaza.

Activitati diverse:
16:20 – 18:30
Activitati educative/recreative pana la preluarea copiilor de catre parinti.


Tariful pentru gradinita este de 1.500 lei/luna + 250 lei masa gatita in bucatarie proprie.

Tariful pentru afterschool este de 1.000 lei/lun + 200 lei masa gatita in bucatarie proprie.

Elevii pot participa la o gama larga de optionale: lb engleza, lb germana, sah, matematica distractiva, tv kids, inot, karate.

 


Activitati

Dezvoltare personala

Proiectul de dezvoltare al gradinitei "Sfantul Stelian" isi formeaza misiunea plecand de la ceea ce inseamna invatamant de calitate.

In cadrul programului de dezvoltare personala copiii invata:

  • sa se cunoasca;
  • sa-si exprime emotiile;
  • cooperarea si respectul;
  • gestionarea relatiilor interpersonale;
  • responsabilitatea;
  • abilitati de leadership;
  • cum sa contribuie la succesul grupului.

Inot

Este distractiv si poate fi o modalitate foarte buna de socializare, iar copiilor le poate imbunatati starea emotionala, contribuie la scaderea anxietatii si creste increderea de sine. In plus copilul isi depaseste frica de apa si castiga abilitati de supravietuire.

Pictura

Pictura exprima emotii si sentimente, pline de culoare care stimuleaza creativitatea si simtul artistic al copilului.

Dans

Prin dans se imbunatateste sistemul cardiovascular, se tonifica muschii, se dezvolta atentia distributiva, te relaxeaza si te infrumuseteaza! Dansul contribuie la o educatie corecta!