Gradinita Cresa Cluj-Napoca

Gradinita Cresa Cluj-Napoca

Gradinita Cresa Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Cresa Cluj-Napoca: Gradinita Cresa Cluj-Napoca.

Despre Noi

In GRADINITA din Cluj-Napoca, copiii se bucura de un program educational complex si variat, de imbinarea traditionalului cu modernul prin intermediul celor mai bune metode de predare-invatare, de pregatire pentru scoala si viata printr-o educatie de calitate, de o echipa didactica profesionista, cu cadre didactice ce nu sunt numai indrumatori pentru o pregatire scolara de exceptie, ci si formatori de caractere si descoperitori de talente. Prin tot ceea ce facem, urmarim dezvoltarea personalitatii copilului, punand un mare accent pe racordarea actiunilor instructiv-educative, la nevoile si potentele copilului, pe considerarea particularitatilor individuale ca indicator orientativ prioritar.

Prin programul educational ne propunem sa strabatem lumea cunoasterii de sine si cea a mediului inconjurator prin implicarea fiecarui copil in proiecte pline de fantezie, dar si de noutati, coordonand o invatare diferentiata, bazata pe experienta, individualizata, in cadrul careia copilul experimenteaza lucruri noi, apoi isi insuseste algoritmul invatarii.

Aici copilul ia cunostinta de activitati si obiecte care-i stimuleaza gustul pentru investigatie si actiune, il provoaca sa se exprime si ii propune angajarea in relatiile sociale de grup. In cadrul grupei, copilul traieste prima experienta a vietii in colectivitate, a vietii sociale, alta decat familia, definind treptat inceputul personalitatii sale.