Gradinita Cresa Constanta

Gradinita Afterschool Constanta

Gradinita Cresa Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Cresa Constanta: Gradinita Afterschool Constanta.

Despre Noi

gradinita constantaIn GRADINITA din Constanta, copiii se bucura de un program educational complex si variat, de imbinarea traditionalului cu modernul prin intermediul celor mai bune metode de predare-invatare, de pregatire pentru scoala si viata printr-o educatie de calitate, de o echipa didactica profesionista, cu cadre didactice ce nu sunt numai indrumatori pentru o pregatire scolara de exceptie, ci si formatori de caractere si descoperitori de talente. Prin tot ceea ce facem, urmarim dezvoltarea personalitatii copilului, punand un mare accent pe racordarea actiunilor instructiv-educative, la nevoile si potentele copilului, pe considerarea particularitatilor individuale ca indicator orientativ prioritar.

Prin programul educational ne propunem sa strabatem lumea cunoasterii de sine si cea a mediului inconjurator prin implicarea fiecarui copil in proiecte pline de fantezie, dar si de noutati, coordonand o invatare diferentiata, bazata pe experienta, individualizata, in cadrul careia copilul experimenteaza lucruri noi, apoi isi insuseste algoritmul invatarii.

Aici copilul ia cunostinta de activitati si obiecte care-i stimuleaza gustul pentru investigatie si actiune, il provoaca sa se exprime si ii propune angajarea in relatiile sociale de grup. In cadrul grupei, copilul traieste prima experienta a vietii in colectivitate, a vietii sociale, alta decat familia, definind treptat inceputul personalitatii sale.

Galerie foto