Gradinita Cresa Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Cresa Vaslui: Gradinita Cresa Vaslui.
Gradinita cu program prelungit Vaslui
Despre Noi
Gradinita Vaslui sustine socializarea, educarea si pregatirea copiilor intr-un mediu educational cat mai atractiv, cultivandu-le aptitudinile si formandu-le deprinderile necesare integrarii in societate, incurajand formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm si incredere in sine.
Gradinita ofera copiilor activitati de invatare si cunoastere in aer liber prin intermediul unui personal calificat, atent selectionat – in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii.
Fiecare clasa are profesor prescolar si profesor de lb. engleza, after-school cu profesor de lb. engleza intensiv, participat la proiect european pe engleza, titlu de european label. Serviciile de calitate in domeniul educarii si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, de asemenea cadre tinere ce ofera atentia si ajutorul necesar copilului dumneavoastra, dupa un orar bine stabilit.
Gradinita are atributul unui climat intern familial care permite o educatie in functie de ritmul propriu al fiecarui copil, de nevoile sale afective si de activitatea sa fundamentala, jocul. Activitatea se desfasoara intr-un spatiu ultramodern, aflat intr-o zona linistita, usor accesibila, fiind dotat si amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa.
Servicii
Misiunea gradinitei noastre
Viziunea gradinitei noastre
In acest sens, mediu educational al gradinitei noastre, bogat in stimuli invita copilul prescolar la investigatie si actiune, la experiente de invatare diverse, contribuie la initierea unor procese complexe de dezvoltare si maturizare in sensul socializarii, dar si al definirii treptate a peronalitatii copilului.
Cadrele didactice si-au propus sa realizeze un salt calitativ prin valori create conform standardelor de referinta de la nivel national, aplicate in situatiile concrete ale grǎdinitei- in atentia lor fiind pregatirea pentru integrarea sociala, respectiv solara a copilului.
Tinte strategice
Dotari, resurse si facilitati
SPATII INTERIOARE ce ofera copiilor un mediu atractiv, securizat si stimulativ:
SPATII EXTERIOARE:
FACILITATI:
Program prelungit
Gradinita functioneaza pe toata perioada anului, mai putin o luna in vacanta de vara, cand gradinita este inchisa pentru igienizare
- 7.30 - 8:30 - Activitati de dezvoltare personala( primirea copiilor, triaj medical, inviorare, calendarul naturii,rutine, noutatea zilei, tranzitii,); jocuri si activitati liber alese pe arii de stimulare.
- 8:30 - 9:00 - Micul dejun;
- 9:00 - 10:00 - Activitati pe domenii experientiale;
- 10.00 - 10.30 - Gustare - fructul;
- 10:30 - 12:30 - Activitati muzicale,educatie rutiera,activitati sportive in aer liber si in sala de grupa, pictura,desen, optionale, activitati extracurriculare.
- 12:30 - 13:00 - Pranzul;
- 13:30 - 15:30 - Program de somn;
- 15:30 - 16:00 - Trezirea copiilor; servirea gustarii;
- 16:30 - 18:00 - Activitati recuperatorii;cercuri.
Program normal
- 7.30 - 9:00 - Activitati de dezvoltare personala( primirea copiilor, triaj medical, inviorare, calendarul naturii,rutine, noutatea zilei, tranzitii,); jocuri si activitati liber alese pe arii de stimulare.
- 9:00 - 9:30 - Micul dejun;
- 9:30 - 11.30 - Activitati pe domenii experientiale
- 11:30 - 13:00 - Activitati muzicale,educatie rutiera,activitati sportive in aer liber si in sala de grupa, pictura,desen, optionale, activitati extracurriculare;
13.00 - plecarea copiilor acasa.
Activitati pe domenii experientiale
- Educarea limbajului;
- Activitati matematice;
- Cunoasterea mediului;
- Educatie pentru societate;
- Educatie plastic;
- Activitati practice si elemente de activitate casnica;
- Educatie fizica;
- Educatie muzicala;
Activitati optionale
Activitati extracurriculare
- Limba engleza;
- Dans modern;
- Teatru ,Circ;
- Vizite la muzeu, activitati recreative in aer liber, excursii tematice;
- Micii mestesugari;
- Curiozitati din lumea astrologiei, mediului inconjurator, lumea animalelor, lumea plantelor;
- Initiere calculator;
- Participarea la concursuri scolare;
- Serbari scolare;
- Aniversari ale copiilor;
- Actiuni in scop educativ - parteneriate cu: Politia, Pompieri, Personal sanitar, Personalitati din diverse domenii.